ZAŠTITA POTROŠAČA U PODRUČJU OSIGURANJA TEMA PREDAVANJA 15. LIPNJA

U lipnju nastavljamo s edukacijom na temu osiguranja, a naziv online predavanja bit će „Zaštita potrošača u području osiguranja“.

U lipnju nastavljamo s edukacijom na temu osiguranja, a naziv online predavanja bit će „Zaštita potrošača u području osiguranja“. U prethodnom predavanju zainteresiranu javnost pobliže smo upoznali s pojmom i vrstama osiguranja te stanjem na tržištu osiguranja u Hrvatskoj. Ako ste ga propustili, snimku tog uvodnog predavanja možete pogledati ovdje.

Predavanje „Zaštita potrošača u području osiguranja“ održat će se 15. lipnja 2022. s početkom u 10:00 sati. Za prisustvovanje predavanju potrebna je samo prethodna prijava na e-mail: edukacija@hanfa.hr, nakon čega će na vašu e-mail adresu biti poslana uputa za praćenje predavanja.

Informiranost i educiranost glavni su alati podizanja razine financijske pismenosti i osvještavanja potrošača o njihovim pravima u području financijskih usluga pa Hanfa kao regulator i na ovaj način doprinosi razvoju tržišta i edukaciji potrošača.