JESU LI FINANCIJSKA TRŽIŠTA I INVESTITORI SPREMNI ZA ZELENA ULAGANJA?

Ukoliko vas zanima ekologija u kontekstu financija tada je on-line rasprava zakazana za 25. lipnja 2020. događaj vrijedan vaše pažnje. Tema rasprave bit će „Jesu li financijska tržišta i investitori spremni za zelena ulaganja?", a događaj će početi u 11 sati.

Zanima li vas tema ekologije u kontekstu financijskih tržišta onda se svakako trebate uključiti u on-line raspravu koja će 25. lipnja 2020. započeti u 11 sati. Tema rasprave bit će „Jesu li financijska tržišta i investitori spremni za zelena ulaganja?“, a događaj organizira Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) u suradnji sa studentima Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM). 


Namjera HANFA-e je pobliže upoznati širu javnost s temom zelenih financija kao dijela sveobuhvatnog Europskog zelenog plana. Osim navedenog, cilj je i dodatno potaknuti studentsku zajednicu da se pobliže i na praktičnoj razini upozna sa zbivanjima na financijskim tržištima.


Rasprava će biti održana online, putem poveznice Microsoft Teams. Na kraju rasprave svi prisutni moći će se uključiti postavljanjem pitanja, putem opcije „podizanje ruke“. Uključite se i saznajte više o ekologiji u kontekstu financija!